Inspektor Blaža promovisao dodatne polaske na Beer Fest u vozu „Soko”

Igor Blažević, poznatiji kao Inspektor Blaža, danas je iznenadio putnike voza „Soko” na relaciji Beograd – Novi Sad, i u svom prepoznatljivom zabavnom maniru ulepšao im vožnju na ovoj relaciji.

Kao jedan od izvođača na predstojećem Beer Festu, koji će biti održan od 18. do 21. avgusta na beogradskom Ušću, putnicima je postavljao niz pitanja vezano za tri veka dugu istoriju pivarstva u Srbiji, a oni koji su tačno odgovorili dobili su i specijalne VIP ulaznice za ovu manifestaciju, rečeno je u saopštenju.

“Nemojte da vozite kola,
ako ste pod uticajem alkohola.
Bolje sednite na voz
i dođite na Beer Fest
spremni skroz“,

poručio je Blaža u svom stilu.

Ivan Bulajić v.d. direktor „Srbija voza” izrazio je zadovoljstvo što je voz „Soko” ugostio Inspektora Blažu, i u ime „Srbija voza” i svih putnika zahvalio se poznatom muzičaru na podršci ove inicijative.

Prljavi inspektor Blaža u vozu Soko
Prljavi inspektor Blaža u vozu Soko // foto: Sky Music

„Za potrebe Beer Festa organizovali smo 8 dodatnih polazaka sa stanice Novi Beograd, kako bi naši putnici nakon dobrog provoda na Beer Fest-u mogli bezbedno da se vrate svojim kućama. Pored ovih polazaka, građanima su na raspolaganju i brojne linije u okviru redovnog železničkog saobraćaja kojima mogu doci na ovaj festival, ali i posetiti i ostale manifestacije i kulturne događaje u Srbiji.

Naši vozovi na raspolaganju su svim građanima kao najbezbednije i najsigurnije prevozno sredstvo, a sve aktivnosti i saradnje koje realizujemo sa eksternim partnerima usmerene su ka unapređenju korisničkog iskustva. To je jedan od glavnih ciljeva poslovanja Srbija voza tokom predstojećeg perioda”, rekao je Bulajić.

Nacionalna kompanija za železnički prevoz putnika „Srbija voz” saopštila je da je obezbedila dodatne polaske za Novi Sad i Vršac sa stanice Novi Beograd:

– Petak, 19. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac;

– Subota, 20. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac;

– Nedelja, 21. avgust: 3.30h polazak za Novi Sad, 3.50h polazak za Vršac;

– Ponedeljak, 22. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac.

Vozovi na relaciji Novi Beograd – Novi Sad stajaće na stanicama Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Karlovci, a od Novog Beograda do Vršca na stanicama Beograd Centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Vladimirovac, Alibunar i Banatski Karlovac.

Svim posetiocima koji žele da na festival dođu vozom na raspolaganju je takođe veliki broj polazaka u okviru redovnog putničkog saobraćaja.

Za dodatne polaske važiće specijalne cene (Beograd – Novi Sad 380,00 RSD i Beograd Vršac 409,00 RSD), a karte se mogu kupiti onlajn putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija voza (www.srbijavoz.rs).

Pored Blaže I Kljunova, na Beer Festu nastupiće Kosheen, Tommy Emmanuel, Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Konstrakta, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, Love Hunters, Deca loših muzičara, E-play, Zbogom Brus li, Atomsko sklonište, Django & Space Cowboys, Dzepovi, Pent-house Band, Rock Apoteka, Rock Ko Fol, Queen real tribute i mnogi drugi!

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.