Belgrade Beer Fest – poznati izvođači na Moto Platz bini, bajkerski raj na festivalu

Belgrade Beer Fest i Moto Platz spremili su još jedno iznenađenje – Moto Platz binu i prvi beogradski moto-skup na Ušću.

Poznati izvođači na Moto Platz bini

Na bini će nastupati sledeći izvođači: Aerodrom, BandX (AC/DC tribute), Bijelo dugme tribute, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Django & Space Cowboys,  Džepovi, Penthouse Band, Rainmaker (Iron Maiden tribute), Rock apoteka i Rock ko fol.

Belgrade Beer Fest 2022 Moto Platz bina program

Bajkerski raj na Belgrade Beer Festu

“Moto platz Beograd”, udruženje ljubitelja motocikala, organizuje prvi moto skup u okviru Belgrade Beer Festa koji će biti održan od 18. do 21. avgusta na Ušću. Biće ovo jedan spektakularni prostor za ljubitelje besnih dvotočkaša, kakav Beograd nikada ranije nije imao. Pored jedinstvenog mesta za susret motociklista, Moto Platz na Beer Festu predstavljaće i jednu od glavnih atrakcija na festivalu piva, te će posetioci imati prilike da posete izložbu retkih motora i „oldtajmera“, da prisustvuju uzbudljivom „zidu smrti“, slušaju rokenrol, ali i da naprave večne uspomene u tattoo studiju. Bajkeri će tokom festivala izaći i na ulice prestonice u defileu koji će prirediti za sve Beograđane!

Vojin Đurašinović iz Udruženja motorista i Moto Platza najavio je da su ušli u jedan veoma ambiciozan projekat i da rade na tome da to bude jedan prvi, pravi susret motorciklista i ljubitelja motora iz celog regiona: „Posetioce u okviru Moto Platza očekuju izlagači već poznatih brendova u moto industriji, kaskaderske akrobacije, zid smrti i brojni drugi sadržaji.“

Belgrade Beer Fest 2022 - moto skup, atrakcije

Istinski zaljubljenik u rokenrol i moto kulturu, i osnivač YU grupe, Žika Jelić, smatra da je jako dobro da se ove godine poklanja pažnja motorima i da oni dobijaju poseban prostor na Beer festu. Još jedan strastveni bajker, basista Generacije 5, Miloš Stojisavljević Cajger, najavio je dolazak na Beer Fest i između ostalog, na koncert Bajage: „Ja vozim sa ljudima koji stoje iza Moto Platza, mi sebe nazivamo džentlmenima na dva točka“, izjavio je on.

Pored besplatnog ulaza i promotivnih cena piva, za bajkere je obezbeđen besplatan kamp, kao i parking za motore. Na Moto Platzu moći će da uživaju ozbiljni motociklisiti ali i oni koji su se moćnim dvotočkašima dosad divili samo na posterima i u magazinima.

Petar Strugar nije krio oduševljenje kada je odgovarao na pitanje da li bi smeo da vozi po Zidu smrti, te je hrabro izjavio: “Pored raznih stvari koje sam probao u životu ni zid smrti ne bi trebalo da predstvalja problem!” Pored toga, proslavljeni srpski glumac je najavio da se na ovoj izložbi motora najviše raduje oldtajmerima.

Moto Platz će predstavljati svojevrsnu galeriju u kojoj će moći da se vide motori izrađeni po meri, a prisutni će biti i najznačajniji brendovi moto industrije, kao što su Harley Davidson, Triumph, Royal enfield, Indian, BMW, Honda,KTM i brojni drugi. Autentičnim, „custom“ motorima najviše se raduje i poznati moto jutjuber Jovan Dašić, koji smatra da Beograd do sad nije imao moto skup u ovom rangu, a pored toga najavio je da će na Beer Festu gledati Blažu i Kosheen.

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.