Izjava o privatnosti

Ko smo mi

Naša adresa veb mesta je: https://ptichica.com.

Fotografije

Ako nam šaljete fotografije za galerije na našem veb mestu trebalo bi da izbegavate slike koje imaju prikačenu lokaciju (EXIF GPS). Posetioci veb mesta bi u tom slučaju mogli da preuzmu fotografiju i izvuku podatke o lokaciji.

Formular za kontakt

Klikom na submit dugme unutar formulara za kontakt prihvatate da veb mesto sačuva vaše unete informacije (ime, adresu elektronske pošte i vaše veb mesto) kako bi mogli da odgovore na vaš upit. Adresa neće biti iskorišćenja za slanje nepoželjnih poruka, kampanja i biltena. Ako ne želite da koristite formular za kontakt možete nam direktno pisati na adresu elektronske pošte.

Kolačići (Cookies)

Ako ostavite komentar na našem veb mestu, možete se izuzeti od snimanja svog imena, adrese elektronske pošte i veb mesta u kolačićima. Oni su tu zbog vaše udobnosti, tako da ne morate da ponovo popunjavate svoje detalje kada ostavite naredni komentar. Ovakvi kolačići traju godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavljivanje, postavićemo privremeni kolačić za određivanje da li vaš pregledač interneta prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon vašeg zatvaranja pregledača.

Kada se prijavite takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše informacije prijavljivanja i vaše izbore prikaza ekrana. Kolačići prijavljivanja traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ako izaberete „ Zapamti me” vaša prijava će trajati dve sedmice. Ako se odjavite sa svog naloga kolačići prijavljivanja biće uklonjeni.

Kada uredite ili objavite članak dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne uključuje lične podatke i samo određuje ID članka koji uređujete. Ističe nakon jednog dana.

Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta (Embeded content)

Članci na ovom veb mestu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, taj komentar i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Ovo je zato da bismo prepoznali i automatski odobrili sve komentare koje uslede, umesto da ih držimo u redu za pregled.

Za korisnike koji se registruju na naše veb mesto (ukoliko ih ima), takođe čuvamo lične informacije koje dostave u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, urede ili obrišu svoje lične podatke bilo kada (izuzev što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Upravnici veb mesta takođe mogu da vide i urede te informacije.

Koja prava imate u odnosu na svoje podatke

Ako imate nalog na ovom veb mestu, ili ste ostavili komentare možete da zahtevate da primite datoteku sa izvezenim ličnim podacima koje držimo o vama uključujući bilo koje podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete da zahtevate da obrišemo bilo koje lične podatke koje držimo o vama. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga.

Gde mogu biti poslati vaši podaci

Komentari svakog posetioca se proveravaju preko automatske detekcije spama koju pruža Askimet. Pravila privatnosti Askimeta: https://akismet.com/tos/.

WordPress Transliteration

Ovo veb mesti koristi dodatak WordPress Transliteration za preslovljavanje sadržaja.

Ovi kolačići ne utiču na vašu privatnost jer nisu namenjeni za praćenje i analitiku. Ovi kolačići mogu imati samo dve vrednosti: „lat“ ili „cyr“.

Ovde ćemo staviti nešto.Još uvek ne znamo šta. Stranice su lepše sa bočnom trakom.