Vremenska prognoza sa Taylor Swift tematikom – dobro ste to pročitali

Taylor Swift nastavlja da obara rekorde tokom evropske runde svoje Eras turneje, zaustavlja saobraćaj oko velikih gradova, rasprodaje hotele i Airbnb smeštaj, dok ugostitelji zadovoljno trljaju ruke. Zajedno sa njenim koncertima ide i gomila bizarnih načina da joj se pokaže naklonost. Odavno smo zaključili da su obožavaoci američke pop zvezde, popularni „Swifties” poput kulta, ali reklo bi se da im je ponestalo ideja. Ili… možda baš i ne?

Taylor Swift vremenska prognoza BBC Wales Sabrina Lee
Sabrina Lee čita vremensku prognozu koja će mnogima biti nerazumljiva

Naime, BBC Wales preksinoć je emitovao vremensku prognozu sa Taylor Swift tematikom. Sabrina Lee koja na ovoj televiziji obaveštava gledaoce o nepogodama, vrućinama i drugim užasima globalnog zagrevanja obukla je svečanu fuksija haljinu sa šljokicama i pročitala kakvo će vreme biti u Velikoj Britaniji i Severnoj Irskoj, koristeći se igrama reči vezanim za pesme svog idola. Na samom početku pita se da li će obožavaoci od majke prirode na koncertima dobiti Love Story ili će se nastaviti Cruel Summer. Od tada cela stvar postaje samo luđa: visoki oblaci emituju Lavender Haze, a ako ipak bude bilo pljuskova na koncertima raji se savetuje da bude Fearless i da Shake It Off. Posle koncerta u Kardifu koji bi trebalo da bude poput Wildest Dreams za posetioce neće biti Midnight Rain, već samo Delicate povetarca.

https://x.com/BBCWalesNews/status/1802763915425702332

Imena gradova na Ostrvu su izmenjena kako bi i ona podsećala na imena pesama, a ceo nastup je upriličen pokretima tipičnim za TikTok i Reels video snimke te žargonom koji uglavnom koristi generacija z. Ne znamo da li je vest o samoj prognozi stigla do pevačice, ali videli smo da je oduševila publiku tako što je naučila nekoliko reči na velškom jeziku.

Podsetimo, Taylor će na turneji po Evropi provesti gotovo celo leto, a najbliže nama dolazi u Beč, gde će nastupiti osmog, devetog i desetog avgusta. Najveći broj koncerata na turneji je rasprodat i obožavaoci su više puta upozoreni da kupuju karte samo ako su sigurni u legitimitet samog prodavca ili platforme.

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu