Reyko u Domu omladine Beograda početkom oktobra

Alt-pop duo REYKO iz Londona, koji čine Španci Soleil i Igor, nastupiće po prvi put u Beogradu! Postoje već nekoliko godina, objavili su dva albuma, a svojim eklektičnim miksom muzike koja prkosi žanrovima, okupili su vernu bazu fanova širom sveta.

Verovatno ste već čuli mnoge njihove pesme u reklamama ili Netfliks serijama – Elite, Toy Boy, Cruel Summer…, a možda to i ne znate!

Muzika koju REYKO izvode je bazirana na atraktivnim pop pesmama i inventivnim, ekscentričnim zvucima pod najrazličitijim uticajima – od post-panka, preko elektrokleša do hip hopa.

Reyko Dom omladine Beograda 2022. poster
Reyko Dom omladine Beograda 2022. poster

Njihovi nastupi uživo su eklektični i uzbudljivi kao i njihova muzika: divni, tihi vokal pevačice Soleil naelektrisano lebdi nad gitarom i elektronskim bubnjevima.

YouTube player

Karte za ovaj koncert za sada možete kupiti samo na platformi Eventbrite.

 

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.