EXIT od 2023. godine i u Severnoj Makedoniji, žurka u Strumici u septembru

EXIT će naredne godine pokrenuti festival i u Makedoniji, kome će prethoditi velika Get EXITed žurka 7. septembra u Strumici, koja će u ovaj makedonski grad dovesti niz poznatih medjunarodnih i regionalnih muzičkih zvezda, saopštili su danas organizatori.

U saopštenju se navodi da će cela lista izvodjača i lokacija biti objavljena uskoro, kao i početak prodaje prvog kontingenta ulaznica.

„Novim festivalom EXIT će u 2023. ojačati svoju već brojnu festivalsku porodicu na čak deset članova u osam država, i učvrstiti svoju poziciju najveće festivalske grupacije Jugoistočne Evrope“, navodi se u saopštenju.

Na konferenciji za novinare koja je povodom najave novog festivala održana u Strumici, gradonačelnik tog grada Kosta Kostadinov je pozvao „sve narode Balkana da dodju u Strumicu, da zajedno otvore jedno lepo i veliko poglavlje našeg otvorenog Balkana“.

 

Get EXITed Strumica EXIT Severna Makedonija žurka
Get EXITed Strumica

Iz EXIT tima su poručili da je GetEXIT koji će se održati u septembru početak saradnje sa Makedonijom koja se pridružuje „porodici EXIT dogadjaja“.

U saopštenju se ističe da je „EXIT najveća organizacija muzičke industrije Jugoistočne Evrope čija je misija povezivanje regiona i promocija mira, kao i brendiranje destinacija i izgradnja njihovog prepoznatljivog festivalskog imidža“.

Pored matičnog festivala, koji se više od 20 godina održava u Novom Sadu, EXIT je do sada organizovao brojne festivale i velike koncerte, kao što su No Sleep festival u Beogradu, Sea Dance i Ada Divine Awakening u Crnoj Gori, Revolution u Rumuniji, Sea Star u Hrvatskoj, Echowaves u Gruziji, Festival 84 u Bosni i Hercegovini, Sunland na plaži Perla u Bugarskoj, kao i različite koncerte.

izvor: Beta

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.