Neverne bebe predstavljaju „Praznik razloga“ – Tijana se udala… ali samo u spotu

Neverne bebe imaju novi spot kojim najavljuju predstojeći album. Glumac Zlatan Vidović u spotu za „Praznik razloga“ plovi kroz bračnu idilu sa jednom od pevačica Beba, Tijanom Sretković. Ovaj video uradak vrvi od romantike, raskoši i svega što rade zaljubljeni parovi. Možda će, čak, rasplakati i one baš romantične među našom publikom.

YouTube player

Prijatelji su se okupili na jednoj tajnoj, egzotičnoj lokaciji u Topoli, srpskoj Toskani, kako bi nazdravili sreći mladog, popularnog i uspešnog para. Da sve bude još uzbudljivije, mlada se na slavljeničkoj žurci nije pojavila na vreme, pa se Vidović, koji glumačku slavu stiče u velikom broju filmova i TV serija regionalne produkcije, dobro isprepadao. Iznenađenje je usledilo kada se na bini pojavio popularni bend, a fatalna crnka je svom izabraniku pala u zagrljaj.

Naravno, ne radi se o pravoj svadbi, već o ekranizaciji novog singla „Praznik razloga“, koji najavljuje osmi studijski album „Hodaj“ pop rok sastava Neverne bebe. Album će se u izdanju PGP-RTS pojaviti početkom novembra i označiće početak obeležavanja tri decenije postojanja regionalne koncertne atrakcije.

„Imali smo jaku potrebu da se barem na kratko okrenemo porukama ljubavi, osmeha, nade i pozitive, koje svakodnevni život doslovno proždire. Da kod ljudi pokrenemo jednom običnom ljubavnom pričom osećaj za koji imamo sve manje vremena i mogućnosti. Sjajno smo se zabavili na snimanju, napravili smo žurku na kojoj smo se sa prijateljima opustili, grlili, nazdravljali, slavili ljubav, kako kaže lajt-motiv u pesmi. Zlatan Vidović je naš prijatelj koga smo pozvali da zajedno uživamo u ovom eksperimentu i u tome smo potpuno uspeli. Za ambijent ovog spota smo odabrali srce Srbije, Topolu, a svi naši spotovi sa novog albuma biće na neki način i oslikavanje pažljivo odabranih bajkovitih destinacija u okruženju. To će biti naš doprinos vraćanju sebi, suštinskim vrednostima, prirodi, i ujedno, nakon dvogodišnje pauze, naše novo osvajanje slobode – kaže frontmen grupe Milan Đurđević.

 

Tijana Sretković, Neverne bebe
Tijana Sretković, Neverne bebe // foto: Iva Tanacković

 

Pesmu je napisao, komponovao i aranžirao vođa grupe Đurđević. Spot je režirao Vedad Jašarević, a montirala ga je sama Tijana Sretković. Đorđević, idejni tvorac benda Neverne bebe nedavno je u intervjuu za Novosti izjavio da će bend uskoro objaviti osmi studijski album „Hodaj“, na kome su vredno radili dve godine, tokom pandemije korone. Snimili su 11 pesama, za koje su mastering uradili u Beču. Po Đurđeviću, album je iskorak dalje i još jedan eksperiment koji će otvoriti novu stranicu njihove karijere.

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu