Guje iz oluje na Zidiću – kratko, kawaii i ubitačno

Guje iz oluje su zapalile publiku ispred Doma omladine u Beogradu. Uprkos nesnosnoj vrućini bilo je tu svega i svakoga -vernih obožavalaca, pa do slučajnih prolaznika koje su očigledno privukli njihovi smeli i progresivni tekstovi. Naravno, uz sve ovo ide i nepogrešiva kombinacija Y2K i Harajuku stajlinga.  Nastup je trajao nešto više od pola sata.

Džoint koji je verni fan dao Bani Jamamoto da povuče jedan dim, ples Uranove sirene sa publikom i jedan mali jazavičar ubeđen da je ovo njegov nastup dali su posebnu draž šestom koncertu na zidiću u desetoj sezoni.

Rep duo je nedavno objavio singl Avanti, inspirisan Cakaninom krizom identiteta u epizodi Amnezija legendarnih Otvorenih vrata. Ovom pesmom najavile su debi album, Ko prvi umre neka pozdravi Mokskrija.

 

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.