The Bestbeat i njihova Beatles simfonija petog oktobra u MTS dvorani

Dugovečna beogradska četvorka The Bestbeat – Beatles Tribute Band najavila je svoj prvi veliki koncert u Beogradu od decembra 2018. godine, kada je održan poslednji u nizu tradicionalnih nastupa u Domu omladine. Ovoga puta spremili su nam nešto sasvim drugačije – The Beatles Symphony – nastup sa dvadesetočlanim Big Bandom. Nastup će se održati 5. oktobra u 20h u mts dvorani. Posle sporadičnih nastupa od početka pandemije ovo će biti prava prilika da doživite srpske Beatlese u velikom stilu. Poslastica za sve ljubitelje legendarnih liverpulskih buba na štiklama.

The Bestbeat Beatles Tribute Band
The Bestbeat Beatles Tribute Band, Bel Expo Centar, april 2022 // foto: Iva Tanacković

Momci su ovog proleća proveli oko mesec dana u Francuskoj, gde su bili na turneji sa još dva tribute benda, nastupali su i u legendarnoj hali Bercy u Parizu. Poslušajte kako ove godine zvuči A Hard Day’s Night.

YouTube player

The Bestbeat su 2005. godine osnovali Damjan Dašić (Paul McCartney, isprva Ringo Starr) i Marko Ćalić (George Harrison, isprva Paul McCartney). Vladimir Banovčanin (John Lennon) sa njima je već gotovo jednu deceniju, a 2020. im se pridružio i bubnjar Orthodox Celtsa, Dušan Živanović (Ringo Starr). Nastupali su na The Beatles Week u Liverpulu 2014. i 2019. godine, te na virtuelnom izdanju festivala 2020. Održali su veliki broj koncerata širom Evrope, a 2012. godine ih je američki Newsweek uvrstio u najbolje Beatles tribute bendove na svetu. Na kratko se pojavljuju i u filmu „Žućko”.

Karte za ovaj spektakl su u prodaji na sajtu Tickets.rs, po ceni od 1900, 2400 i 2900 dinara. Ne propustite! Mi sigurno nećemo.

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu