Belgrade Beer Fest – mapa festivalskih zona + još jedan novi izvođać – Senidah

Belgrade Beer Fest predstavio je ovogodišnju mapu, sa mnoštvom zabavnog sadržaja i nekoliko festivalskih bina. Glavna bina će se naći na uobičajenoj lokaciji kod obeliska, a ostalo možete pogledati na ilustraciji. Kliknite kako biste je uvećali.

 

Belgrade Beer Fest 2022 MAPA
Belgrade Beer Fest 2022 – festivalske zone i lokacije

 

Na glavnoj bini i Senidah

Senidah - Belgrade Beer Fest 2022. banner
Senidah – Belgrade Beer Fest 2022. banner

Nakon što je u proteklih nekoliko godina prepunila gotovo sve festivale na kojima je nastupila, regionalna trep ikona Senidah ove godine posetiće i Ušće! Tradicionalna gradska manifestacija i jedan od omiljenih festivala u regionu, Belgrade Beer Fest, ove godine će u novom formatu i sa brojnim inovacijama biti održan od 18. do 21. avgusta na Ušću. Ona se pridružuje moćnom programu koji čine Tommy Emanuel, Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Konstrakta, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, te Love Hunters, E-play, DLM, Zbogom Brus Li, Queen Real Tribute i brojni drugi.

Senidah - Arsenal Fest 2022.
Senidah – Arsenal Fest 2022.

Popularna Slovenka pre nekoliko godina uspela je za jako kratko vreme da privuče veliku pažnju na sebe i osvoji srca publike vanvremenskim hitom “Mišići” koji je postao svojevrsna festivalska himna.

Vrlo brzo uspela je da ispuni i opravda sva očekivanja koja je publika imala od nje budući da je u svojoj karijeri nastavila da niže hitove poput “Replay”, “4 strane sveta”, “Behute”, a zbog energije koju nosi sa sobom uvek je rado viđena gošća kako na klupskim nastupima tako i na svim festivalima u regionu.

Pogledajte kako je izgledao Senidin nastup na Arsenal Festu, a za više informacija u vezi sa Belgrade Beer Festom posetite zvaničnu stranicu omiljenog beogradskog festivala.

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu