YU grupi uručena zlatna ploča za pola veka rada

U RTS klubu YU grupa je održala pres konferenciju povodom velikog jubileja “Više od 50 godina rokenrola” i najavila dugo očekivani koncert naTašmajdanu za subotu 10. septembar od 20 časova.

“Sve je spremno za koncert, mi smo verovatno najuvežbaniji bend, jer sviramo više od 50 godina. Čekamo naše drage drugare i kolege da se okupe i da probamo sa njima dogovorene pesme. Verujem i da ćemo rok muzikom da rasteramo oblake i da ćemo svi zajedno da uživamo” izjavio je Dragi Jelić.

“Tu su i deca muzičara koji su svirali sa nama, deca naših bivših kolega koji su dali veliki doprinos grupi, bili nam podrška sve ove godine. Aleksandra Đelmaš ćerka bubnjara Raše Đelmaša, David Micić, Milovan Đukić zvani Džimi, Nikola Katuševski i naravno Aleksa Jelić” dodaje Žika Jelić.

YU grupa i Vladimir Graić
YU grupa i Vladimir Graić // foto: Željka Dimić

Iznenađenje za braću Jeliće je ZLATNA PLOČA koju im je dodelio Vladimir Grajić direktor PGP RTS za prvih 50 godina karijere: “ PGP će kao posebno izdanje objaviti CD i vinil sa koncerta, a zadovoljstvo mi je da im uručim mali dar kao potvrdu njihovog rada i dugovečnosti, Zlatnu ploču zaprvih 50 godina uspešne saradnje. Momci idemo dalje! – rekao je Vladimir Grajić.

Ako želite da uživate u muzičkim bravurama mnogobrojnih legendi obezbedite karte na vreme na prodajnim mestima tickets.rs i gigstix.com.

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu