Scorpions najavili opasan koncert 25. juna u Štark Areni, za Beograd spremljena vrhunska produkcija

Nemačke rok legende, grupa Scorpions, nedavno su započele evropsku turneju u okviru koje stižu i u Beograd i to 25. juna u Štark Arenu.

Scorpions - March Theis
Scorpions // foto: March Theis

Bend koji je prodao više od 100 miliona albuma širom sveta i čije ime je sinonim za dobar zvuk i sjajne koncerte, insistira da u Beogradu nastupi na jednoj od najzahtevnijih produkcija – samo bina koja se gradi biće dimenzija 18 X 12 metara, sa specijalnim cat walkom (pistom koja prolazi kroz publiku) i dodatnom, manjom scenom za akustični set.

Ozvučenje i rasveta su na najvišem tehnološkom nivou – jednostavno, sve što je trenutno najmodernije i najekskluzivnije, bend Scorpions ima u svojoj rajder listi.

YouTube player

Iako grupa postoji skoro 60 godina, nove generacije su oduševljene njihovim klasicima – numera “Rock You Like A Hurricane” zastupljena je u legendarnoj igrici Grand Theft Auto: Vice City Stories, kao i u sve popularnijoj seriji “Stranger Things“.

Kada svemu tome dodate i vanvremenske hitove: “Still loving you”, “Wind of Change” i “Send Me an Angel”, dobar provod i sjajan koncert u Areni su zagarantovani.

YouTube player

Imajući u vidu udarnu koncertnu i festivalsku sezonu, bend je, u dogovoru sa promoterom, pripremio čitav niz akcija vezanih za ulaznice. Iste možete pratiti na društvenim mrežama i svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na tickets.rs.

Trenutno aktuelna promocija odnosi se na ulaznice za dancefloor – uz promo kod FRIENDS možete jednokratno kupiti četiri ili više ulaznica i dobiti popust od 1000 dinara za svaku.

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.