Lana Del Rey konačno objavila „Say Yes To Heaven“, neobjavljenu stvar iz Ultraviolence ere

Nakon velikog uspeha njenog devetog studijskog albuma „Did You Know There’s A Tunnel Under Ocean Blvd.“, Lana Del Rey predstavlja novi singl pod nazivom „Say Yes To Heaven“. Numeru su 2012. godine napisali Lana i Rick Nowels, kada su fanovi imali priliku da je čuju nakon što se neplanirano pojavila u javnosti, a u poslednjih nekoliko meseci stekla je ponovnu popularnost na društvenoj mreži TikTok. Imajući to u vidu, muzičarka je odlučila da publici predstavi kako zvaničnu, tako i sped-up verziju.

Lana Del Rey - Say Yes to Heaven
Lana Del Rey – Say Yes to Heaven

Pored novog singla i albuma „Did You Know There’s A Tunnel Under Ocean Blvd.“, na kom je predstavila 16 novih pesama među kojima su zapažene numere „Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd“, „A&W“ i „The Grants“, i prethodna izdanja ostvaruju značajne rezultate. Veoma hvaljeni studijski album „Blue Banisters“, koji je stigao na krilima izdanja „Chemtrails Over The Country Club“, neprekidno osvaja slušaoce širom sveta. Zanimljivo je da su oba albuma objavljena 2021. i da su se našli među najprodavanijim izdanjima godine, što je Lani osiguralo titulu muzičarke sa najbrže rastućom prodajom poslednjeg veka. Lana je u 2022. predstavila singl „Watercolor Eyes“, pesmu koja je snimljena za popularnu HBO seriju „Euphoria“.

Lana Del Rey
Lana Del Rey / foto: Universal Music

Trenutno su u pripremi nastupi koji će se ovog leta održati na velikim muzičkim festivalima, kada će muzičarka po prvi put imati priliku da nove pesme peva uživo zajedno sa fanovima.

YouTube player

Izdanje „Say Yes To Heaven“ je dostupno na servisima Spotify, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama. Kliknite ovde kako biste odabrali link koji vam najviše odgovara.

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu