Sana Garić, voda, cvetovi i plivačice u spotu za „Sve sto osećam“

Beogradska muzičarka i autorka Sana Garić objavila je video spot za pesmu „Sve sto osećam“ ujedno i sedmi video spot koji zatvara aktuelan album „Naočare za srce“.

Drugi album Sane Garić „Naočare za srce“ je objavljen krajem prošle godine, kao digitalno izdanje i u fizičkom CD i 3D CD formatu. Album je ispraćen fantastičnim recenzijama u Srbiji, regionu i svetu. Na taj način omogućeno je bendu da predstavlja domaću scenu i na međunarodnim festivalima.

„Snimili smo jedan diiivaan spot za moju omiljenu pesmu „Sve što osećam. Za kratko vreme smo sve organizovali, smislili i realizovali. Veliko „bravo“ za Maju Uzelac, Anu Rodić i ceo tim koji je učestvovao na snimanju koje je trajalo od 5 ujutro do 5 popodne. Nisam bila sigurna šta nas očekuje i da li ćemo uspeti da snimimo sve što smo zamislili za jedan dan tokom avgusta po velikoj vrućini. Definitivno smo uspeli sve da izvedemo. Srećna sam kako je sve uklopljeno i ponosna na to što smo snimili – kako zvučno, tako ovaj put i vizuelno. Kao što je Maja rekla slušajte „hit za kraj svih krajeva leta. Prepusti se u ritmu talasa,” izjavila je Sana Garić povodom izlaska spota.

YouTube player

Za potrebe snimanja ovog romantičnog spota, Sana je okupila žensku ekipu. Rediteljka spota je Maja Uzelac, scenaristkinja Ana Rodić, a montažu je radila Nevena Trutin. Snimatelj je bio Vlada Pavić, a za snimke dronom je bio zadužen Srboljub Stojanović.

Početkom ove godine Sana Garić i njen bend su, uz podršku i po izboru Radio Beograda 1, nastupili u Groningenu u Holandiji na šoukejs festivalu u sklopu najveće evropske muzičke platforme „Eurosonic Noordeslag“.

Album „Naočare za srce“ predstavlja kombinaciju svežih žanrova elektronske i plesne muzike, popa i art roka. Muziku potpisuje Sana zajedno sa članovima benda, a to su: Milorad Ristić – Miki (bas), Feđa Tom Franklin (bubanj) i Dušan Ristić (gitara). Produkciju i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđević – Rahmanee.

Sana Garić - Sve što osećam
Sana Garić – Sve što osećam – trenutak sa snimanja spota

Koncertno će Sana Garić album „Naočare za srce“ predstaviti i u Novom Sadu u kulturnoj stanici Eđšeg (13. januara 2023 godine).

 

 

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.