Rob Garza u ulozi DJ-a za finale ovogodišnjeg Runda Digital Day

Rob Garza iz Thievery Corporation, sa svojim DJ setom zatvara ovogodišnji, peti po redu RUNDA* Digital Day. Ograničeni broj ulaznica za ovu žurku je i u slobodnoj prodaji putem eFinity sajta, aplikacije i na blagajni Doma omladine.

ROB GARZA je vizionarski muzičar i producent poznat po svojoj umetnosti koja pomera granice. Sa slavnom karijerom koja traje decenijama, ostavio je neizbrisiv trag na globalnoj muzičkoj sceni. Njegov solo projekat, prikladno nazvan „GARZA“, služi kao zadivljujuće istraživanje njegovih umetničkih dubina.

Uroneći u zvučni univerzum gde se žanrovi spajaju i granice nestaju, Garzin solo rad je svedočanstvo njegove neustrašive kreativnosti. Crpeći inspiraciju iz svojih opsežnih putovanja i različitih kulturnih uticaja, njegova muzika plete zamršene tapiserije zvuka koji prkose kategorizaciji. Kroz očaravajuće ritmove, eterične melodije i tekstove koji izazivaju razmišljanje, njegove kompozicije pozivaju slušaoce na transformativno putovanje.

Kao polovina pionirskog dua Thievery Corporation, Rob Garza je pomogao u oblikovanju pejzaža elektronske muzike, spajajući elemente daba, regea, vorld muzike i elektronike u nepogrešivo inovativan zvuk. Njegov solo poduhvat omogućava mu da pomeri granice još dalje, pokazujući svoju evoluciju kao umetnika, zadržavajući prepoznatljivi eklekticizam koji mu je doneo odanu bazu obožavalaca.

Rob Garza Dom omladine DJ set

Sa slavnom karijerom koja traje decenijama, stalno pomerajući granice, Rob Garza je ostavio neizbrisiv trag na globalnoj muzičkoj sceni. Njegov solo projekat, prikladno nazvan “GARZA”, služi kao zadivljujuće istraživanje njegovih umetničkih dubina.

Kao polovina pionirskog dua Thievery Corporation, uz Erika Hiltona, Rob Garza je pomogao u oblikovanju pejzaža elektronske muzike, spajajući elemente daba, regea, world muzike i elektronike u nepogrešivo inovativni, zarazno melodični zvuk.

O svom dolasku kao i šta beogradska publika može da očekuje od njegovog DJ seta, Garza kaže:

„Stvarno se radujem što ću još jednom posetiti Beograd i družiti se sa fanovima i prijateljima na konferenciji RUNDA Digital Day. U sredu, 15. novembra nastupiću u Domu omladine Beograda i puštaću specijalni DJ set nekih od mojih omiljenih melodija, uključujući Thievery Corporation klasike, stvari sa mojih solo projekata i neke energične nu-disko i haus numere. Jedva čekam da vas vidim!“

* RUNDA – Regionalno udruženje nezavisnih diskografa, koje okuplja muzičke izdavače sa područja Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Više o samom događaju možete pročitati na sajtu DOB.

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.