Rasta na Belgrade Music Weeku, ne propustite, ako volite njegov fazon

Još devet dana ostalo je do početka Belgrade Music Week-a, a lineup najvećeg festivala popularne muzike upotpunjen je još jednim velikim imenom: RASTA će nastupiti poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, 30. juna, na oduševljenje mnogobrojnih fanova!

Rasta – Euforija

YouTube player

Poznat po svojim inovativnim produkcijama i zaraznim numerama koje su redefinisale žanrove reggaetona, trapa i hip-hopa, Rasta besprekorno kombinuje moderne beatove sa autentičnim lirskim izrazom, što ga je učinilo ikonom nove generacije.

Svojim prepoznatljivim zvukom, popularni izvođač je osvojio srca publike širom Balkana i šire, postavši simbolom muzike koja spaja različite kulture i stilove, a njegovi hitovi poput „Euforija”, „Kavasaki“, i „Adio Amore” su postali instant klasici i neizostavni element svake ozbiljnije plejliste. Njegov performans biće savršen završetak trodnevnog muzičkog maratona koji okuplja preko 25 superzvezda novog muzičkog talasa, koje će od 28. do 30. juna na Ušću okupiti desetine hiljada fanova iz čitavog regiona.

Rasta - Belgrade Music Week 2024 banner
Rasta na Belgrade Music Week 2024!

Ulaznice za Belgrade Music Week dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu