Nova stvar Beyoncé, My House, koncertni film od danas u bioskopima

Kraljica R’n’B muzike – Beyoncé je apsolutno oduševljena što će 2023. godinu završiti u stilu,sa svojim novim singlom MY HOUSE.

MY HOUSE su producirali Beyoncé i The Dream, a pesma se može čuti u odjavnoj špici njenog koncertnog filma RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCE koji se danas premijerno prikazuje u Beogradu.

Dimanična, višeslojna pesma nosi promenu u ritmu koji bez napora spaja energičnu horsku i repersku polovinu pesme sa visoko energetskim house ritmom koji u prvi plan stavlja Beyoncin komandujući vokal, sa moćnim horom u pozadini.

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ danas startuje globalno u svetu, a takođe i u Beograd stiže danas. U CineStar bioskopu u Beogradu otvorene su dodatne sale zbog velikog interesovanja.

YouTube player

Ovaj film je hronika procesa pripreme za svetsku RENAISSANCE WORLD TOUR, koja je ukupno održana 56 puta u 39 gradova, odnosno 12 zemalja i pri tom rušila sve rekorde u prodaji ulaznica. Beyoncé je ne samo umetnički kreator turneje i filma, već i producent.

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ (Parkwood Entertainment and AMC Entertainment NYSE:AMC) naglašava put čitave turneje – od početnog grada Stokholma, do velikog finala u Kanzas Sitiju, u Misuriju. Upravo je Bijonsina namera bila da bude uključena u potpunosti u svaki aspekt produkcije da bi svojim zanatskim sposobnostima i veštinama kreirala svoje nasleđe za budućnost.

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.