Vasa i Ajvi predstavljaju svoj zajednički singl, pesmu „Kuja“

Novi singl „Kuja“ potpisuju Vasa i Ajvi. Zarazan tehno bit i novi dril, kao kombinacija, su novina u aktuelnoj lokalnoj muzičkoj ponudi.

Nikola Vasović – Vasa se bavi muzikom deset godina i ima bogatu producentsku karijeru. Kao pevač i reper, poslednje četiri godine se predstavlja nadimkom – VASA. Njegov prethodni singl „Pijanac“ ima pola miliona pregleda na platformi Spotify najuspešniji je u dosadašnjoj Vasinoj karijeri. Zapaženo je prošao i na društvenim mrežama poput TikToka.

O novoj pesmi „Kuja“ Vasa je izjavio sledeće:

„Hteo sam da napravim nešto novo na srpskoj sceni pa sam ukrstio dril i tehno. Pesma je izvorno vukla na dril a kasnije smo odlučili da dodamo tehno elemente na refrenu. Ajvi i ja smo zajedno pisali tekst, ali je ona napisala većinu. Inače smo se upoznali pre pet-šest godina na časovima pevanja i odmah smo počeli da radimo zajedno. Dugo smo planirali da snimimo nešto zajedno i pesma „Kuja“ je bila savršena prilika za to.“

YouTube player

Ajvi je prava umetnička duša koja se prvo bavila fotografijom dok nije otkrila strast koju neguje prema muzici. Povodom objavljivanja zajedničkog singla sa Vasom Ajvi kaže:

„Naučila osnove muzičke produkcije, pišem tekstove i pravim svoje spotove. Objavila sam nekoliko uspešnih singlova do sada. Ozbiljno se bavim muzikom sedam godina. Nakon pesme „Kuja“ biće još zanimljivih novih muzičkih projekata koje ću predstaviti publici.“

@vasa_uno

??? 🫣🫣🫣 @Ajvi Spot by:@GG HELP #vasa #vasa_uno #ajvi #ajvi_b #fyp #viral #kuja #vasakuja #fypシ #drill #techno #vasapijanac

♬ original sound – Vasa

Pesma „Kuja“, Vase i Ajvi, je od danas dostupna na svim striming servisima, a video spot pogledajte na Vasinom zvaničnom YouTube kanalu.

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.