Connected Agency obećava sjajne žurke – na prvoj nastupa DJ duo Local Suicide iz Berlina

Connected Agency, misteriozni kolektiv koji nam je u oktobru prošle godine doneo Connected Festival i posle toga sijaset nastupa uglavnom domaćoj publici nepoznatih izvođača ima još jedan novitet – žurke do zore, sa underground elektronskom muzikom i plesom. Program počinje ovog leta i, po njihovim rečima, trajaće do beskonačnosti.

Connected Agency - Local Suicide, Drugstore 15.7.2023.
Local Suicide, Drugstore 15.7.2023. PLAKAT

Prvi izvođači su Local Suicide i oni će nastupiti 15. jula u Drugstore. Članovi ovog svetski poznatog DJ dua iz Berlina su Brax Moody i Vamparela. Njihov zvuk karakteriše jedinstvena mešavina post-diska, new-wave i dark techno zvuka. Smatraju se ključnim figurama za popularizaciju dark disco scene. Njihove DJ karijere vodile su ih na sve četiri strane sveta, gde su pravili lom na Lollapaloozi, Melt!, ADE, Off Sonar i u gotovo svakom klubu nemačke prestonice. Njihovi setovi uživo su dovedeni do savršenstva kroz godine i godine nastupa sa velikanima scene, a bili su i podrška na nastupima legendarnih britanskih new wavera New Order. Tokom karijere sarađivali su sa mnogim izvođačima – Curses, Theus Mago, Lena Platonos, Hard Ton, The Hidden Cameras, Rodion, Alejandro Paz, Thomass Jackson, Skelesys, Franz Matthew…

Ovo će biti prvi nastup Local Suicide u Stbiji.

YouTube player

Pre nego što ploče zavrte Local Suicide biće organizator Changeover festivala i osnivač diskografske kuće IDA VLKN (Pavel Vilenkin) i talentovani Matej Rusmir, student FDU, DJ i producent koji je potpisao za kuću YES. Za after je zadužen BEREZA (Anton Berezin), na rosteru System 108.

Prvih 60 karata dostupno je na TicketsCloudu, Tickets.rs i Gigstix za 700 dinara/6 EUR. POžurite! Cene karata će rasti.

Facebook događaj je ovde.

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.