KKN imaju novi singl, „Odnose me“ – spot je snimljen na Malti

Pred početak leta grupa Kanda, Kodža i Nebojša predstavlja novi video spot za pesmu „Odnose me“ koji je snimljen na Malti.

Bend je tamo, tokom februara, održao veoma uspešan koncert podržan od strane nacionalne platforme „Serbia Creates Music“ koja je pomogla i realizaciju video spota.

„Prvih dana je besnela oluja na ostrvu, ali sedmog dana nebo, sunce i more su nam dopustili da snimamo na živopisnim lokacijama kakve su Valeta i Blue Grotto. Društvo su nam pravili Oliver Rid i Korto Malteze, a spot je uradio naš stari drug i saradnik Aleksandar Todorović Toda sa svojom ekipom, kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo kao i svima koje smo upoznali tih dana,“ izjavili su članovi benda.

YouTube player

Poslednji studijski album „Beton“ proglašen je za jedan od najboljih rok izdanja u prošloj godini kako u Srbiji tako i u regionu. Ovim izdanjem KKN je konačno skrenuo veću pažnju medija u Hrvatskoj gde je održao i promociju pomenutog izdanja. Velikim beogradskim koncertom u rasprodatoj sali „Amerikana“ Doma omladine bend je započeo turneju a pred njima je serija letnjih festivalskih nastupa.

20.5. Beč, Replugged
26.5. Niš, klub Oxygene
1.6. Aranđelovac, Roll and Blues fest
6.6. Gornji Milanovac, Kulturni centar
9.6. Podgorica, Festival kulture Zabjelo
24.6. Obrenovac, Air fest
28.6. Arsenal fest

Kanda, Kodža i Nebojša - Odnose me
Kanda, Kodža i Nebojša – Odnose me / foto: promo

7.7. Zaječar, Feliks Romulijana
14.7. Tjentište, OK fest
21.7. Beograd, Botanička bašta
22.7. Lučani, RnR sabor
14.8. Divčibare, Mountain fest

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.