Liman zove i ove godine – mladi bendovi, prijavite se do 10. septembra!

Ljubitelji dobrog rok zvuka, ali i svi mladi, neafirmisani bendovi obradovaće se narednoj vesti. Konkurs za neafirmisane bendove u okviru projekta „Liman zove“, koji se svake godine održava u limanskom parku, traje do 10. septembra. Audio konstruktor poziva sve mlade neafirmisane bendove da se prijave za nastup u okviru ovog projekta.

Svi kreativini mladi Novosađani i Novosađanke koji sviraju rok, pank, pop, metal ili klasičnu, a autorsku muziku, pozvani su da iskoriste priliku i prijave svoj bend (ili solo nastup) na konkurs u okviru projekta „Liman zove“ koji se tradicionalno realizuje svake godine u Limanskom parku u Novom Sadu.

 

YouTube player

 

Evo objave organizatora – pročitajte je pažljivo!

Poštovani,

Pozivamo sve mlade neafirmisane bendove da se prijave za nastup u okviru projekta Liman zove do 10. septembra 2022. godine.

Svi naši kreativini mladi sugrađani koji sviraju rok, pank, pop, metal ili klasičnu, a autorsku muziku, pozvani su da iskoriste priliku i prijave svoj bend (ili solo nastup) na konkurs u okviru projekta LIMAN ZOVE koji se tradicionalno realizuje svake godine u Limanskom parku u Novom Sadu.

Za prijavu je potrebno poslati kratak snimak izvođenja jedne od autorskih kompozicija na mejl adresu: ruzanpametanimlad@gmail.com do 10. septembra 2022. godine. Nakon toga izvršićemo selekciju i odabrati izvođače koji će dobiti priliku da se pokažu i nastupe na bini sa kompletnom koncertnom produkcijom i dobiju višekanalni snimak svog nastupa.

Cilj aktivnosti koje se realizuju u okviru projekta LIMAN ZOVE jeste afirmacija mladih umetnika, čemu je Audio konstruktor posvećen svojim društveno odgovornim poslovanjem dugi niz godina.

 

Liman zove 2022.
Liman zove 2022.

 

Kao i svake godine, ovaj projekat podržala je Uprava za kulturu Grada Novog Sada.

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.