Kulina objavio „Poslednju večeru“

Kulina je banjalučki reper i ilustrator. Poslednjih godina je objavio nekoliko zapaženih singlova za Honey Money Gang lejbl. Pred nama je nova traka „Poslednja večera“ koju prati AI video. Kulina je singl „Poslednja večera“ objavio u saradnji sa Sivilom, najperspektivnijim crnogorskim reperom.

YouTube player

O ovoj saradnji i samom singlu reper je rekao sledeće:

„Ideja je bila da ispričam priču iz perspektive grada kao naratora, skoro kao da je neki strani entitet, zlo prisustvo koje mami ljude sa lažnim obećanjima ako pristanu da igraju kako većina igra. Sivilo je tu upao sa suprotne strane kao neko ko je svestan te borbe i namerava da izađe kao pobednik.“

Kulina x Sivilo - Poslednja večera
Kulina x Sivilo – Poslednja večera

Tekst pesme Kulina i Sivilo napisali su zajedno, za beatove se pobrinuo Sike Ba, a miks i master odradio je Igor Suzić. Pesma je snimljena u muzičkom studiju Ektos.

https://lnk.to/kulina-poslednjavecera

Nezavisnu hip hop platformu Honey Money Gang možete zapratiti na Facebooku i Instagramu.

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.