Hladno pivo i LongPlay nam pripremaju poslednji koncert pred dužu pauzu, 15. oktobra

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu, Hladno pivo održaće, u organizaciji agencije Long Play, veliki beogradski koncert 15. oktobra u Belekspo centru, u sklopu serije nastupa pred, kako najavljuju, dužu koncertnu pauzu. Frontmen benda Mile Kekin će se u narednim godinama posvetiti solo karijeri, dok će ostatak grupe, Mladen Subošić Suba, Zoran Subošić Zoki, Milko Kiš Deda i Krešimir Šokec Šoki, nastaviti zajednički rad kroz projekat Guerilla Mainstream.

Koncert Hladnog piva u Belekspo centru biće još jedan u nizu nastupa u sklopu aktuelne, izuzetno uspešne turneje „35 za 35“, kojom grupa obeležava tri i po decenije postojanja. Legendarni pank-rok bend se vraća u Beograd malo posle dva rasprodata koncerta u Barutani, i sjajnog nastupa tokom prve večeri nedavno završenog Beer festa.

Pivo će, nedelju dana pre Beograda, 8. oktobra zasvirati i u Novom Sadu. Od svoje verne publike na duže vreme će se oprostiti i koncertima u Jelsi, Slatini, Karlovcu, Rijeci, Ljubljani, Zagrebu, Sarajevu i Mariboru, a poslednji nastup pred najavljenu pauzu biće u najmanjem gradu na svetu, istarskom Humu, 29. oktobra.

YouTube player

Ulaznice za koncert Hladnog piva 15. oktobra u Belekspo centru koštaju 1.500 dinara.

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu