Deep Purple sledećeg leta na Tašmajdanu

Skymusic, vodeća kompanija u organizaciji vrhunskih muzičkih događaja, najavljuje veličanstveni povratak rok legendi – benda Deep Purple! Antologijski hitovi – „Smoke on the water“, „Child in time“, „Hush“ i mnogi drugi, zagrmeće sa stadiona Tašmajdan 13. jula sledeće godine!

Deep Purple – Child in Time

YouTube player

 
Nakon spektakularnog nastupa Brajana Adamsa 12. decembra u Štark Areni, koji je ostavio publiku bez daha, i najave dva koncerta Rammsteina na Ušću, 24. i 25. juna, Beograd se ponovo pozicionirao kao epicentar svetske rokenrol scene. Očekuje se da će Deep Purple doneti nezapamćenu energiju i nezaboravno iskustvo svojim vernim fanovima.

„“Beograd se ponosi statusom domaćina vrhunskih rok bendova, a dolazak Deep Purple je još jedan dokaz da naš grad ostaje nezaobilazna destinacija za svetski priznate izvođače. Radujemo se što ćemo ponovo biti deo muzičke istorije i pružiti publici jedinstveno iskustvo na stadionu Tašmajdan“ – rečeno je iz Skymusica.

Ulaznice za koncert dostupne su od danas, preko sajta i aplikacije efinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i TC Rajićeva (I sprat).

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu