Čuvari Stvari imaju novi spot, za vikend nastupaju uživo u NS i SM. Poslušajte „Nikad nećemo promeniti ništa”.

Čuvari Stvari objavili su svoj drugi spot, za singl „Nikad nećemo promeniti ništa”, sa EP-a „Tonem”. Video u režiji Ivane Milošević (vokal,bas, klavijature) možete pogledati na YT-u, a singl i EP su dostupni na svim platformama.

Singl “Nikad nećemo promeniti ništa“ definitivno nije pomirljiv, kao što njegov naziv možda sugeriše, i čija promena tempa i repetativnost na kraju uvek oboje atmosferu na svirkama Čuvara. Vizualizacija singla može imati razna rešenja i ideje, i drago nam je da Čuvari već drugi put potpuno hvataju estetiku čitavog benda, a čemu najviše doprinose kostimi koje je Sanja Rajić (gitare, vokal) kreirala, svojom lucidnošću i slobodom.

Čuvari Stvari – Nikada nećemo promeniti ništa spot

YouTube player

 

Pokušaj da se krene putem čistog, lepog i smislenog sa sobom nosi i određene rizike – u ovom slučaju to su tri Čuvarke koje jure četvrtu. Na vama je da odaberite za koga ćete navijati!

Singl takođe možete preuzeti i na bandcampu.

Koncerti benda ove sedmice

Ovim putem najavljujemo i dva koncerta Čuvara Stvari u julu: 12.7. Exit Festival, Novi Sad – otvaraju Fusion Stage u 19:30h (zahvaljujući Starseeds konkursu) 13.7. Bukbar knjižara (bašta), Sremska Mitrovica u 21h (uz podršku bendova Neoneboder i Francis K.A.).

O izdavaču

Zeleni kačket je radijska emisija nastala 2018. godine. Tokom proteklih godina su prešli put od organizovanja poetskih večeri, žurki, emitovanja emisija na RadioAparatu i Radio Bruškinu (2021), kreiranja ogranka ‘zeleni kačket drami’ (2022), do ZK lajv sešna (2023) i izdavačke aktivnosti. Zeleni kačket u okviru kolektiva Pop Depresija-Kišobran-Anderklas promoviše mlade bendove i njihovu muziku.

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu