BendOver dobro znaju ko je „Hladna lejdi“ – novi singl sa debi albuma

Grupa BendOver objavila je video spot za pesmu „Hladna lejdi“ sa albuma „Zidovi prošlosti“ objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music.

„Pesma je nastala u vihoru pesama koje su se našle na albumu „Zidovi prošlosti“. U svom opisu nosi jednu simpatičnu priču o osobi ženskog pola koja je bila inspirativna stihoklepcu. Dakle, reč je o ženi koja je svoju lepotu čuvala samo i samo za sebe ne računajući na šamar vremena koji ispred nosa vrlo temeljno i detaljno prikazuje prolaznost“ objašnjava bend i kratko dodaje: „Za detalje… pa preslušajte pesmu!“ poručuju nam članovi benda.

Bendover – Hladna lejdi SPOT

U video spotu iskorišćeni su snimci sa nastupa grupe na Zaječarskoj gitarijadi. Video je snimao Milan Trkulja, editovao Sava Kozarski, a efekte potpisuje Goran Pantić.

YouTube player

BendOver je autorski bend iz Beograda koji neguje čist i čvrst zvuk rock’n’rolla a trenutnu postavu benda čine Miloš Došić – Buca (vokal, usna harmonika), Vladan Vučić – Vule (gitara, prateći vokal), Goran Pantić – Panta (gitara, prateći vokal), Ivan Đačić – Đakon Strasni (bas gitara, prateći vokal) i Mario Milićević – Maki (bubnjevi).

Kažu da njihova muzika najbolje dolazi do izražaja na bini, pa pozivaju sve one koji žele da se u to uvere, da budu na nekom od njihovih predstojećih nastupa, od kojih je prvi na Air festu krajem juna.

Bendover
Bendover

Debi album „Zidovi prošlosti“ objavii su za diskografsku kuću Multimedia Music. Izdanje je dostupno na prodajnim mestima Multimedia Music, online na multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Bend je 2019. godine pobedio na legendarnoj Zaječarskoj gitarijadi.  Još pesama možete poslušati na njihovom YouTube kanalu. Ako vam se sviđa to što rade zapratite ih na Instagramu i Facebooku.

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu