Nekadašnji tinejdž srcelomac Zayn ima novi album, „Room Under The Stairs”

Cenjeni pop kantautor ZAYN predstavlja svoj četvrti studijski album „ROOM UNDER THE STAIRS“ koji donosi retro i akustične tonove ispraćene iskrenim pričama iz života van reflektora slave! Zvezda nekadašnje grupe One Direction slušaocima daruje 15 novih pesama nastalih u ruralnoj sredini daleko od javnosti i crvenog tepiha, a na izdanju se nalaze i već poznate numere „What I Am“ i „Alienated“. Uz album, predstavljen je i eteričan muzički video za singl „Stardust“ koji ZAYN ističe kao jedan od najromantičnijih momenata albuma.

YouTube player

„Ovo mi je definitivno omiljeni album koji sam ikada napisao, naročito jer je baziran na iskrenosti i ranjivosti. Želeo sam da svaka pesma zvuči kao da sedim pored slušalaca i govorim im kako se osećam, kao da pevam direktno svima vama. Zvuk albuma je sirov, oduvek sam se nadao da ću nekada praviti ovakvu muziku i da će slušaoce, kao mene, odvesti na jedno magično putovanje. Inspiraciju za album sam pronašao tako što sam se sklonio od svega i živeo sam sa svojim mislima. Ovo nije izdanje samo za ceo svet, već je pre svega tu zbog mene, za mene“, izjavio je ZAYN o albumu.

Kao umetnik koji je svoj put započeo u okviru grupe One Direction i tako stekao svetsku slavu, ZAYN je muzičar čiji put je evoluirao od tinejdž pop i R&B zvezde do soliste koji stvara ozbiljnu muziku sa zrelom lirikom kakvu donosi na svom novom izdanju. Na svom izrazu ZAYN radi od 2016. godine, kada je doživeo neverovatan uspeh zahvaljujući singlu „PILLOWTALK“ koji je prešao milijardu slušanja na muzičkoj platformi Spotify. U međuvremenu, umetnik se proslavio duetima „Dusk Till Dawn“ i „I Don’t Wanna Live Forever“ na kojima mu se pridružuju Sia i Taylor Swift, dok se na svom novom izdanju potpuno okreće sebi i slušaocima daruje album na kome je radio potpuno sam. Pomoć u produkciji pružio mu je Dave Cobb, producent čiji rad je krunisan prestižnom Grammy nagradom, a autentičnost i zrelost novog muzičarovog zvuka bez sumnje će podsetiti publiku da ZAYN i njegova diskografija poseduju umetničku vrednost!

Zayna je fotografisao Charlie Chich, za Universal Music.

Zapratite Ptičicu