tam novim singlom „rizik” najavljuje i koncert u Domu omladine Beograda

Nakon veoma uspešne numere „pogana“ koja je obeležila vrele letnje dane iza nas, talentovana kantautorka i mlada pop zvezda tam predstavlja novi singl! U pitanju je pesma pod nazivom „rizik“ – radijska poslastica koja govori o borbi za pravu ljubav, iako je ulog nekada veliki. Uz singl, objavljen je i atraktivni vizualiser za čiju kreativnu direkciju je bio zadužen poznati modni fotograf Goran Popovski, sa kojim je tam već sarađivala na numeri „usne uz rebra (nanana)“.

YouTube player

„Ovaj singl je prva pesma koju nisam ja napisala, ali sam radila na njoj jer sam je osetila kao svoju i videla njen potencijal. Numera govori o ljubavi koja je naizgled pogrešna, ali lepša od ičega drugog i odlučnosti da se izabere uprkos svemu, jer je jedino taj put ispravan. Ovo je prva od nekoliko pesama koje sam radila na sesijama u Berlinu sa Damjanom Blažunom, jedva čekam da čujem utiske i nadam se da će vam se svideti koliko i nama“, kaže autorka o svom novom izdanju.

Tekst, sa kojim se muzičarka odmah poistovetila, potpisuje poznato ime domaće i regionalne trap scene – Yungkulovski, a za muziku su bili zaduženi talentovani producent Damjan Blažun, Yungkulovski, tam i hrvatska pop zvezda Albina koja je koleginici pružila veliku podršku.

Tam - Europride 2022.
Tam – Europride 2022. // foto: Iva Tanacković

 „Drago mi je što sam imala priliku da radim na ovom drugačijem projektu i da je pesma završila u rukama predivne i talentovane Tamare – ovim putem joj želim svu sreću“, rekla je Albina.

Uz veliki rad koji ulaže u svako svoje izdanje, tam se trudi da i na nastupima publici pruži iskrene emocije, svežu energiju i dobru zabavu. Nakon veoma uspešne festivalske turneje po regionu, u pripremi je prvi solistički koncert koji će se održati 3. decembra u Domu omladine. Publika može da očekuje njen najuzbudljiviji nastup do sada, mnogo dobre muzike, koreografija i zanimljivih gostiju. Karte su u prodaji na Tickets i Gigstix platformama.

Izdanje „rizik“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://tam.lnk.to/rizik

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu