Slimane i dalje u istom fazonu kao na ESC – kantautor objavio „Resister (What about Peace?)”

Miljenik evrovizijske publike i ovogodišnji predstavnik Francuske, Slimane predstavlja povratnički singl „Résister (What about Peace?)“ – poziv na mir i brigu o ljudima oko sebe u teškim vremenima! Izdanje dolazi nakon studijskog albuma „Essentiels“ na kom se našlo čak 28 numera, uključujući evrovizijski hit „Mon amour“. Uz singl, predstavljen je i dirljiv muzički video čiju režiju potpisuje Hélène Verbois.

Slimane – „Resister (What about Peace?)”

YouTube player

 

„Da slušamo jedni druge. Da razgovaramo jedni s drugima. Da podelimo svoje patnje. Da verujemo u mir da ne bismo umrli od mržnje. Nikada više nećete biti sami. Juče kod Notr Dama, izvodim ovo za sve“, podelio je umetnik na svom zvaničnom Instagram profilu povodom nove numere, pozivajući pratioce i u narednim objavama na mir i ljubav, ističući koliko su te vrednosti važne za današnje vreme.

Nakon što je umetnik osvojio publiku na Pesmi Evrovizije i zauzeo impresivno četvrto mesto u finalu, Slimane koristi popularnost koju je stekao da slušaoce osvoji zahvaljujući svom emotivnom vokalu i senzibilitetu za empatiju prema drugima. Umetnik svoj muzički put gradi od 2017. godine i mnoštvo njegovih hitova broji preko 50 miliona slušanja na muzičkim platformama. Evrovizijska numera „Mon amour“ istakla se kao jedna od retkih balada na ovogodišnjem takmičenju, a novim singlom muzičar poručuje da je njegov autentičan stil obojen sirovim emocijama i da su osećanja njegovo tajno oružje!

Slimane press
Slimane // foto: Universal Music

Izdanje „Résister (What About Peace?)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama. Kliknite ovde.

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu