Rock Village se vraća u Banatski Sokolac, a evo ko nastupa

Rock Village će posle trogodišnje pauze zbog pandemije COVID-19 ponovo biti održan u standardnom terminu u Banatskom Sokolcu. Spisak izvođača je takav da će zadovoljiti i one najprobirljivije, ima muzike za svačiji ukus – od hip-hopa do heavy metala.

PETAK, 12. AVGUST:
Buč Kesidi, Obojeni program, Ajs Nigrutin, Sharks Snakes & Planes, Stereo deficit (Arctic Monkeys Tribute)

SUBOTA, 13. AVGUST:
Goran Bare & Majke, YU grupa, Van Gogh, (the) Trigger, Brigand, Brat, Township Rebelion (Rage Against the Machine Tribute)

Rock Village 2022 Banatski Sokolac line-up
Rock Village Banatski Sokolac line-up

 

Tokom festivala biće dodeljena i nagrada „Dušan Vojinović”, u znak sećanja na pisca rođenog u Banatskom Sokolcu koji je preminuo 2009. godine.

Kako stići u Banatski Sokolac? Selo se nalazi u opštini Plandište, na samoj granici sa Rununijom. Autobuska stanica nalazi se na glavnoj seoskoj raskrsnici, a ako dolazite iz nekoga od većih gradova gotovo sigurno ćete morati da presedate. Vredi, zar ne?

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.