Rebel Star najavio regionalnu turneju „Pesme i priče” – pogledajte šta su pripremili za koncert u Beogradu!

Posle kratke letnje koncertne pauze Rebel Star vraća se na regionalne pozornice i najavljuje nastupe u Beogradu i Bečeju, a potom i u Kninu, Šibeniku i Zagrebu.

Milan Glavaški svoj novi bend koncertno je predstavio u martu u Novom Sadu, Beogradu i Zagrebu, a u grad u kojem su nastale „Puste navike” vraća se u petak 9. septembra i to pored reke, u Kulturni centar Grad. Rebel Star su uz Milana (vokal i gitara) i Zvonka Obajdin (klavijature i vokal), Danijel Rodik (gitara), Ernest Džananović (bubanj), Goran Ritoša (bas) i Željko Markuš (gitara). Na koncertu ćete po promo ceni moći da kupite LP „Početak i kraj” na belom vinilu (zajedničko izdanje Pop Depresija/Geenger Records), kao i brojne druge stvari iz Rebel Star asortimana. Sam koncert biće po mnogo čemu poseban.

Rebel Star - Konktakt konferencija 2022.
Rebel Star – Konktakt konferencija 2022.

 

Milan Glavaški - Huteneni 2019.
Milan Glavaški – Huteneni 2019.

„Jesenji turnus koncerata benda Rebel Star obeležiće pesme i priče, audio i vizuelni doživljaj koji će biti manje formalan od tipičnog rok koncerta. Pričaćemo o pesmama, o tome kako su nastale i šta ih je inspirisalo. Sviraćemo na svakom koncertu drugu set listu jer je bend spremio puno pesama sa svih šest albuma uz par novih pesama. Menjaćemo instrumente i na istom koncertu publika će čuti bogatu produkciju, od indie buke do vrlo intimnog alt kantri akustičnog zvuka. Sviraćemo i pesme koje nikada nisu izvedene uživo uz poštovanje onoga što publika standardno želi da čuje. Uložićemo maksimum da publici i bendu svaki koncert bude novi doživljaj,” najavljuje Milan Glavaški.

Ulaznice za koncert u Gradu biće u prodaji tokom sledeće nedelje po ceni od 1000rsd, a na dan koncerta cena će biti 1200.

YouTube player

Pored koncerta u Kulturnom centru Grad, dan kasnije Rebel Star nastupiće u Milanovom rodnom gradu Bečeju, u Beerabilly bašti. Za oktobar bend najavljuje koncerte u klubu A3 u Kninu 7. oktobra, Azimutu u Šibeniku 8. oktobra, a zagrebački koncert biće u Močvari 27. oktobra. Rebel Star će uskoro objaviti još nekoliko datuma za jesen 2022.

 

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.