Pančevački Raskid 13 snimio odu Džekiju Čenu

Pank bend iz Pančeva Raskid 13 objavio je drugi singl i spot, „Džeki Čen“, pred izlazak albuma „Imamo sve“, koji će se pojaviti u izdanju promoterske kuće Long Play. Grupa se, prethodno, u junu predstavila singlom „Zgodan lepotan“.

YouTube player

„Džeki Čen je idol moj, želim biti kao on, ostavljam te istog trena, ako ne voliš Džeki Čena“, peva Raskid 13 u energetski nabijenom, ali i melodičnom refrenu. Na pitanje zašto baš Džeki Čen, bend odgovara:

„Zašto da ne. Lik peva, glumi, bije se, prosipa dobre fore, izvodi vratolomije i ne treba mu dubler. Čak i kad se sav izlomi, on nastavlja i ne odustaje. Džeki Čen je naš idol“.

Raskid 13 Džeki Čen promo
Raskid 13 Džeki Čen promo

Spot je snimljen u Kulturnom centru Pančevo, kamerom i montažom se pozabavio Marko Zorić. Bend Raskid 13 postoji još od 2015. godine. Čine ga pevač Slavko Kozomora, Konstantin Nešovanović (gitare, vokal), Ivan Korolija (gitare, vokal), Miroslav Ivanović (bas gitara) i Jovan Lazić (bubnjevi). Ističu da im je želja da kroz muziku promovišu optimizam na satiričan i melodičan način.

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.