Četvrto veče Belgrade Beer Fest 2022. ODLOŽENO za ponedeljak, 22. avgust – bitne informacije!

Zbog obilnih padavina u toku prethodne noći, kao i u toku današnjeg dana, četvrto veče Belgrade Beer Festa neće biti održano po planu. Sve zone festivala danas će iz bezbednosnih razloga biti zatvorene, a poslednje veče festivala biće održano sutra, u ponedeljak, 22. avgusta, u saradnji sa gradskim službama.

Program poslednje večeri BBF u ponedeljak, 22. avgusta, biće održan po izmenjenom rasporedu.  Kapije će biti otvorene već u 18h, dok na glavnoj bini program počinje već u 19h, kad nastupa Queen Real Tribute. Nakon toga, celokupan program glavne bine biće održan ranije u odnosu na planirano vreme, te će Konstrakta i Zemlja Gruva izaći na scenu već u 20.30h, Sunshine u 22h, a festival će zatvoriti E-Play koncertom u 23.15h.

Svi detalje o održavanju programa na ostalim festivalskim zonama biće objavljeni sutra u toku dana.

Belgrade Beer Festa ulaz u Cloud i Koncertnu zonu je SLOBODAN, bez plaćanja obavezne konzumacije, dok je plaćanje na festivalu do kraja njegovog trajanja isključivo GOTOVINOM i PLATNIM KARTICAMA. U prodaji se i dalje nalazi još mali broj VIP ulaznica po ceni od 1500 dinara.

Zapratite Ptičicu

Napomena

Ptičica je skroz nedovršena, više puta je bila na pauzi,  ali više nema izgovora. Činimo sve da bi izgledala kako treba u skorije vreme i kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo i pristup kvalitetnim koncertnim fotografijama, kao i recenzijama albuma, intervjuma i tako dalje.