Važno saopštenje grupe Bajaga i instruktori – menja se lokacija rođendanskog koncerta

Beogradski koncert legendarnog benda Bajaga i instruktori kojim obeležavaju četiri decenije rada biće prebačen sa hipodroma na Ušće. Razlozi su logističke i bezbednosne prirode, kao i da se ne bi uznemiravali konji.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Poštovani,

Želimo da vas obavestimo da će se najavljeni, do sada najveći koncert Bajage i Instruktora u Beogradu – Samo nam je ljubav potrebna, povodom 40 godina postojanja benda, zakazan za subotu, 31. avgusta, održati u navedenom terminu, ali na novoj lokaciji – Ušće!

Svesni smo da je ova promena neočekivana, odluku nije bila laka, ali smo je doneli iz nekoliko razloga, koje želimo da predočimo javnosti.

Naša najveća želja je da ovaj koncert bude nezaboravno iskustvo i prilika za uživanje za našu vernu publiku, ali i najlepša muzička razglednica poslata iz Beograda.

Stoga smo, sa puno pažnje i odgovornosti, uzeli u obzir naknadne informacije sa terena i sve aspekte koji bi to, na bilo koji način, mogli ugroziti ili dovesti do neke nepredviđene štete ili okolnosti koje je teško kontrolisati. Donošenju ove odluke prethodile su i detaljne konsultacije sa stručnim licima i relevantnim javnim službama, kao i našim saradnicima – firmama Skymusic i Stage pro.

S tim u vezi, ključni faktori koji su uticali na odluku o promeni lokacije vezani su za potpuno bezbedan i komforan dolazak publike do koncertne zone, kao i zaštita ergele sa konjima na Hipodromu Beograd. Svi konji, njih oko 200, morali bi zbog buke biti dislocirani sa beogradskog hipodroma i to na duži period, s obzirom na zahtevnu tehničku postavku i opsežne pripreme.

Bajaga i instruktori na Belgrade Beer Festu 2022.
Bajaga i instruktori na Belgrade Beer Festu 2022. // foto: Iva TanackovićImajući sve navedeno u vidu, a sa željom da u svim segmentima zadržimo visoko postavljene produkcijske standarde za ovaj koncert, doneli smo odluku o promeni mesta održavanja koncerta.

Verujemo da će nova, a svima dobro poznata koncertna lokacija na Ušću, uz savršenu scenu i vrhunski zvuk kakav je planiran od početka, pružiti jednako sjajno iskustvo za sve.

Do sada kupljene ulaznice preko EFINITY i TICKETS servisa važe i za novu lokaciju. Kompletna šema sedišta i tribina ostaje ista.

Uskoro objavljujemo listu naših gostiju, sa kojima ćemo, uz brojne saradnike i prijatelje na sceni, kao i najrazličitije generacije svih vas koji volite našu muziku u publici, zajedno otpevati i otplesati koncert za pamćenje.

Hvala vam na razumevanju i vidimo se u subotu, 31. avgusta na Ušću!

Srdačan pozdrav,

Tim Bajaga i Instruktori

Koncertne karte možete kupiti na platformama spomenutim u saopštenju – eFinity i Tickets.

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu