Alesso izbacio novi singl „Without You“ – super uvertira za EXIT!

Svetska muzička senzacija i jedno od vodećih imena elektronske muzike – Alesso, vraća se svojim progresivnim house korenima „Without You“, nostalgičnim singlom koji je upravo izašao.

Mladi DJ iz švedske italijanskog porekla gradi tenziju snažnim bitovima koji postepeno eruptiraju u moćnu melodiju, što je slušaoce podsetilo na Alessove ranije hitove, pa je tako dugoočekivani „Without You“ izabran upravo od strane fanova. Muzičar je na svojim društvenim mrežama publici dao priliku da od tri stizovane numere izaberu naredno izdanje.

Poslušajte pesmu

YouTube player

Nakon što je prethodnu godinu obeležio singlom „Words“, kolaboracijom na kojoj je učestvovala pop zvezda Zara Larsson, Alesso nastavlja rad na svom kreativnom stvaralaštvu predstavljajući početkom ove godine još jednu plesnu himnu pod nazivom „Caught A Body“, numeru na kojoj je gostovao Ty Dolla $ign, muzičar koji je bio nominovan za Grammy nagradu.

Poslušajte dužu verziju

YouTube player

Alesso u kontinuitetu dokazuje da njegov uticaj prevazilazi granice i pokriva mnoštvo različitih žanrova, pa u tom svetlu sarađuje sa najrazličitijim izvođačima i publici predstavlja neočekivane kolaboracije, bilo da je u pitanju Liam Payne i numera „Midnight“ ili „THE END“ sa goth muzičarkom Charlotte Lawrence – Alesso je gotovo uvek neizostavan adut top lista dance muzike. Novi singl stiže u pravo vreme za nastupe na tek započetoj letnjoj turneji po većim evropskim gradovima i na festivalima širom sveta, a naša publika imaće priliku da uživo oseti Alessove energične bitove u subotu 8. jula u Novom Sadu, na Exit Festivalu.

Alesso press
Alesso // foto: Universal Music Serbia

Alessa možete pratiti na njegovog zvaničnog sajta i profila na Instagramu, Facebooku i TikToku. Na njegovom YouTube kanalu dostupna je cela diskografija.

Novo na Ptičici

Zapratite Ptičicu